HVEM ER DISKURS.?

DISKURS. er bygget på en passion for konceptformidling igennem gennemført og appellerende design.

Andreas Skaaning

Asbjørn Lund

Et par friske drenge

Vi har altid haft en kærlighed til det design, der skiller sig ud, og hvor man virkelig kan mærke den kreative proces, samt de mange arbejdstimer der ligger bag det endelige resultat.

DISKURS. – Et grafisk animationsbureau

DISKURS. er skabt på et grundlæggende ønske om at gøre det lettere for virksomheder at forklare deres koncepter på en appellerende, inspirerende og gennemført måde. Essensen i vores arbejde, og der hvor vi adskiller os fra andre animationsbureauer, er vores kreative og innovative tilgang til konceptformidling, hvor vi sætter æstetik og indhold i højsædet i alle vores produktioner.

Det fundamentale mål for os i DISKURS. er at revolutionere den måde, vi engagerer kunder i koncepter og projekter. Vi er overbeviste om, at vi ved hjælp af motion graphics, animationsvideoer og explainer-videoer kan løfte den online brugeroplevelse til nye højder. Konceptformidling skal ikke være kedeligt og langvarigt; Det skal være engagerende, inspirerende og ikke mindst drønsjovt.

Vi er et team bestående af kreative og hårdtarbejdende sjæle der brænder for det, vi laver. Vi tror på, at ethvert projekt bør håndteres på dets egen måde, og sørger derfor for at det endelige produkt til slut er skræddersyet efter jeres ønsker og krav. Derfor ser I heller ikke en video skabt af DISKURS.,der er magen til en anden. Herved sikrer vi, at I altid står med et endeligt produkt, der er fuldkommen unikt og tilpasset jer.

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Du er altid meget velkommen til at tage fat i os for at høre mere om, hvad en animationsvideo, explainervideo eller info graphics kan gøre for dig og din virksomhed.

Gode råd er gratis hos os, og uanset om vi skal levere din nye animationsvideo eller ej, sørger vi for, at du altid får en god oplevelse hos os.

Adresse

Ryslingeparken 25,
8270 Højbjerg

Skriv på

Ring på