HVEM ER DISKURS.?

DISKURS. er bygget på en passion for konceptformidling igennem gennemført og appellerende design.

DISKURS. – Et grafisk animationsbureau

DISKURS. er skabt på et grundlæggende ønske om at gøre det lettere for virksomheder at forklare deres koncepter på en appellerende, inspirerende og gennemført måde. Essensen i vores arbejde, og der hvor vi adskiller os fra andre animationsbureauer er vores kreative og innovative tilgang til konceptformidling, hvor vi sætter æstetik og indhold i højsædet i alle vores produktioner.

Det fundamentale mål for os i DISKURS. er at revolutionere den måde vi engagere kunder i koncepter og projekter. Vi er overbeviste om at vi ved hjælp af motion graphics, animationsvideoer og explainervideoer kan løfte den online brugeroplevelse til nye højder. konceptformidling skal ikke være kedeligt og langvarigt – det skal være engagerende, inspirerende og ikke mindst drønsjovt.

Vi er et team bestående af kreative og hårdtarbejdende sjæle. Vi tror på, at ethvert projekt bør håndteres på dets egen måde, og sørger derfor for at det endelige produkt til slut er skræddersyet efter jeres ønsker og krav. Derfor ser I heller ikke en video skabt af DISKURS., der er magen til en anden. Herved sikrer vi, at I altid står med et endeligt produkt, der er fuldkommen unikt og tilpasset jer.

Vi er DISKURS.

Et par friske drenge

Vi har altid haft en kærlighed til det design som skiller sig ud, og hvor man virkelig kan mærke den kreative proces og de mange arbejdstimer der ligger bag resultatet.

Vi står klar til at hjæpe!

– Tag endelig fat i os. Det er helt uforpligtende at tage en snak om jeres ønsker.

DISKURS.

Hello@diskurs.dk
90 90 90 90
Adresse 15,
8000 Aarhus
Danmark